University of Würzburg Graduate Schools - Graduate School of Life Sciences

Upcoming Defenses

Friedrich Uthe

Title: Identification of synthetic lethal interactions with the tumour suppressor APC and Manipulation of MYC protein levels in colorectal cancer by translational inhibition

When: Friday 3rd August 2018, 14:00 - 15:00

Where: Lecture Hall A101, Biocenter, Am Hubland, 97074 Würzburg ­

Jesús Gil Pulido

Title: The role of Batf3-dependent dendritic cells and the IL-23 receptor in atherosclerosis

When: Tuesday 14th August 2018, 11:00 - 12:00

Where: Seminar Room 01.002/004, RVZ/IMIB/ZINF, Josef-Schneider-Str. 2 / D15, 97080 Würzburg

Graduate School of Life Sciences