University of Würzburg Graduate Schools

Eating habits of bees

12.07.2018

Telling the public about ongoing research at the graduate schools is the purpose of talks by doctoral researchers at the state garden exhibition in Würzburg. Next in line in a series of talks (in German) is Fabian Rüdenauer, discussing his research on the feeding behaviour of bees on 19 July 2018, 10 am (attention, shifted from 16 pm to 10 am). Everyone is cordially invited (entrance fee to the garden exhibition applies).

University of Würzburg Graduate Schools (UWGS)