Graduate School Science and Technology

First BayWISS Doctor

Rainer Koch, member of the BayWISS Consortium Digitization, graduated on May 16th, 2018. The doctoral diploma was handed over to him on July 18th, by the Bavarian State Minister Professor Dr. Marion Kiechle at the Bavarian Ministry of Science and the Arts.

From left to right: Prof. Gerhard Müller (BayWISS-Board, Vicepresident TU München, Prof. Dr. Stefan May (TH Nürnberg), Dr. Rainer Koch, Bavarian State Minister Prof. Dr. med. Marion Kiechle, Prof. Andreas Nüchter (Universität Würzburg), Prof. Dr. Walter Schober (BayWISS-Board, President TH Ingolstadt), Prof. Dr. Barbara Sponholz (Vice Presidentin, Universität Würzburg), Prof. Dr. Ralph Blum (Vice President TH Nürnberg) - (Quelle: Steffen Leiprecht)
    Dr. Rainer Koch and Bavarian State Minister Prof. Dr. med. Marion Kiechle (Quelle: Steffen Leiprecht)
    Doctoral Diploma handed over by the Bavarian State Minister Prof. Dr. med. Marion Kiechle.
    From left to right: Prof. Andreas Nüchter (Universität Würzburg), Prof. Dr. med. Marion Kiechle, Dr. Rainer Koch, Prof. Dr. Stefan May (TH Nürnberg) - (Quelle: Steffen Leiprecht)

For more information, please follow the link:

Graduate School Science and Technology