University of Würzburg Graduate Schools - Graduate School of Life Sciences

Application form download for PIs

Membership application

Doctoral Study Program "Life Sciences'fileadmin/43030100/Supervisor_Information_Pack/12_Studienordnung_Dr._rer._nat..pdf(final degree Dr. rer. nat.)
    Describes the scope and content of the program and prerequisites for graduation. All GSLS doctoral students have to enroll in this programme (or 'Life Sciences - PhD' - see below) from the beginning of their thesis project.

Doctoral Study Program "Life Sciences - Ph.D."
    Describes the scope and content of the program and prerequisites for graduation. All GSLS doctoral students have to enroll in this programme (or 'Life Sciences' - see above) from the beginning of their thesis project.

Ordinance of the UWGS
    Describes the operation and governance of all Graduate Schools at the University of Würzburg.

Graduate School of Life Sciences